Водещият Ники Кънчев бе гост в "Денят започва" по БНТ,

...
Водещият Ники Кънчев бе гост в "Денят започва" по БНТ,
Коментари Харесай

Ники Кънчев: Утре се прощаваме с Косьо Марков - slava.bg

Водещият Ники Кънчев бе посетител в "Денят стартира " по Българска национална телевизия, с цел да приказва за триумфа на Мария Бакалова. Кънчев бе безапелационен, че би трябвало всички българи да се радваме на това че българската актриса е получила номинация за "Оскар ".

"Битува едно разбиране, че Георги Калоянчев няма "Оскар ", Георги Парцалев нама "Оскар ", Стоянка Мутафова няма "Оскар ", само че едно време нещата стояха по различен метод ", акцентира водещият. Той пожела триумф на Бакалова и изрази своята сигурност в нейните по-нататъшни достижения.

В края на диалога Ники Кънчев разгласи, че на следващия ден (18 март) в Гробищен парк "Бояна " от 14:30 ч. ще се състои поклонението пред създателя и басист на група "Тангра " Константин Марков, който умря от затруднения поради ковид на 15 март.

"Много, доста сериозен удар понасяме.

Тази заран след затруднения от Ковид е умрял Косьо Марков, един от основателите на легендата "Тангра " дружно с Личо Стоунса и Сашо Петрунов.

Приятел, съидейник, приятел, супер пич, музикант, басист, тъничък ценител на живота... ", написа Ники Кънчев в своя Инстаграм профил след гибелта на Косьо Марков.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР