Водещият на прогнозата за времето по Би Ти Ви Емил

...
Водещият на прогнозата за времето по Би Ти Ви Емил
Коментари Харесай

Емо Чолаков бил гимназиален учител по физика! Гласял се е и за докторско място в Софийски университет

Водещият на прогнозата за времето по Би Ти Ви Емил Чолаков преди години е бил преподавател по физика, научи HotArena.

И евентуално неговите възпитаници са се радвали на триумфи в научаването на уроците, изключително в случай че Емо е преподавал по метода, по който хумористично показва какви температури ни чакат.

Науката постоянно го е привличала. Баща му е бил преподавател по биология, а майка му е здравна сестра. Завършил е Физическия факултет на СУ „ Климент Охридски “ със компетентност „ Метеорология и Геофизика “. Преди да се отдаде напълно на метеорологията, Чолаков работел като гимназиален преподавател в родния си Гоце Делчев, писа „ Шоу “.

През 2003 аха да заеме докторско място в университета и се появила обявата на Би Ти Ви за специалисти в неговата сфера. Така Емо прави внезапен завой в професионалното си развиване и отива в малкия екран.

За разлика от останалите си сътрудници, водещият не признава редактори и сюжети. А и няма потребност. В обществената мрежа Facebook радостният синоптик от дълго време е повдигнат в сан на жив класик. Хората го цитират интензивно, обсъждайки честите му бисери в ефир.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР