Водещият на Преди обед“ Сашо Кадиев се сбогува със зрителите

...
Водещият на Преди обед“ Сашо Кадиев се сбогува със зрителите
Коментари Харесай

Разкриха много нови изненади в Преди обед

Водещият на " Преди обед “ Сашо Кадиев се сбогува със феновете и екипа в последното предаване преди лятната почивка предходната седмица.

Слуховете за напускането му се въртят от месеци, а той пазеше цялостно безмълвие и отхвърляше да разяснява пред медиите бъдещите си проекти. Отлично осведомени източници от бТВ издават, че Кадиев въпреки всичко ще остане лице на друго предаване на медията - " България търси гений “.

Причината е, че той няма спор с малкия екран, а просто към този момент не му се води всекидневно предаване като " Преди обед “. Още преди месеци той осведоми продуцентът на утринния блок Георги Тошев, че желае да понижи работното си време и вместо всеки ден да се изявява на екрана единствено два пъти седмично. Това обаче няма по какъв начин да стане и по тази причина Кадиев подаде молбата си за овакантяване.

Екипът на " Преди обед “ и бТВ от дълго време са в трескаво търсене за негов заместител. " Галерия “ научи, че те държат да привлекат за екранен сътрудник на Деси Стоянова ново и забавно лице. В базата данни на малкия екран има цялостен лист с имена, които се оглеждат, когато се търси водещ за някой формат.

За водещ на " Преди обед “ е харесан и известен рапър инфлуенсър, който е най-неразпознаваем като лице, само че пък много забавен и с положително наличие пред камера. Иначе още от два-три месеца телефонът на Георги Тошев прегрява от мераклии да седнат на стола на водещия. Сред тях има известни артисти, публицисти, даже диджей, който живее отвън столицата.

Потърсен за коментар продуцентът не отхвърли информацията. Той сподели че за него няма никакво значение каква специалност ще има новото лице на предаването и даде образец с Део, който е бил барман и след това става един от най-популярните водещи.

  " Като продуцент бих избрал човек, който носи въодушевление и може да направи деня на феновете занимателен и потребен. Той би трябвало да е любопитен и доста да чете тъй като, в случай че няма обща просвета, няма по какъв начин да хастари диалозите в предаването. Телевизията, която одобрявам от ден на ден, съкратява дистанцията. Това ще е моята насочна точка като продуцент - да намеря индивида, който интелигентно може да приказва пред своята публика, да я направлява и да й оказва помощ. Ще има и други нови лица на рубрики. Радина Червенова, несъмнено остава. Тя е толкоз огромна звезда и ще бъде на екран до момента в който сама реши. И с нея ще има приятни изненади. Ако би трябвало да обобщя " Преди обед " няма да наподобява като преди. Най-вероятно ще имаме и нов фон ", издаде пред  " Галерия " продуцентът Георги Тошев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР