Водещият на Outspoken TalkSport Саймън Джордан вярва, че нещо друго

...
Водещият на Outspoken TalkSport Саймън Джордан вярва, че нещо друго
Коментари Харесай

Саймън Джордан продуцира конспиративната теория на Юрген Клоп за напускането на Ливърпул

Водещият на Outspoken TalkSport Саймън Джордан има вяра, че „ нещо друго се случва “ зад кулисите, което е подтикнало Юрген Клоп към шокиращото известие, че ще напусне Ливърпул.

Популярният немски началник изуми обожаващите си последователи в Мърсисайд, като разкри желанията си да се отдръпна след края на сезона. По време на славния си престой на Анфийлд, 56-годишният състезател преобрази благосъстоянието на клуба - донесе първа купа във Висшата лига от 30 години, дружно с триумфа в Шампионската лига.

След като завоюва шест огромни сребърни купи и обезпечи своя място във фолклора на Коп дружно с Бил Шенкли и Боб Пейсли, само че деветият му сезон в Англия ще бъде последният му. Сега някогашният ръководител на клуба от Висшата лига Джордан призна, че „ се бори “ да разбере зашеметяващото позвъняване на Клоп.

Във връзка с решението да бъде оповестено идното му овакантяване на този стадий от акцията, до момента в който алените към момента са борба на четири фронта, изключително остави фигурата на TalkSport обър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР