Водещият на Операция история“ по България Он Еър Росен Петров

...
Водещият на Операция история“ по България Он Еър Росен Петров
Коментари Харесай

Росен Петров крие ново гадже, но не иска да създава семейство! Ето какво се случи с бившата му Карина

Водещият на „ Операция история “ по България Он Еър Росен Петров си има нова другарка, която е от същия отрасъл, разбра HotArena.

Истината е, че досегашната му половинка Карина Видолова и някогашният народен представител са разграничени от към този момент съвсем две години. Реално тяхната история от дълго време е в предишното, а брюнетката продължава да си прави пиар с името му, потвърдиха източници на изданието.

По-младата с 20 години някогашна другарка беше изцяло непозната за публиката, до момента в който не влезе във връзка за малко с Росен. След като името й нашумя, сътрудничката в Народното събрание събра средства за силикон и тотално промени визията си, заприличвайки на фолкаджийка, писа „ Галерия “.

Днес тя е неузнаваема, а сценаристът гледа напред и въобще не се вълнува от нея. Говори се, че тя го е натискала за пръстен и съществени неща и тъкмо това го е отблъснало.

В момента двамата не поддържат никакви връзки, даже и другарски. Това е очевиден знак, че раздялата сред тях е приключила със скандал, а съгласно чудесно осведомени повода била точно в държанието на Карина.

Впоследствие Росен срещнал друга жена , която е от неговите среди, разведена, с дете . Това давало успокоение на водещия, че тя няма да има искания за женитба и вероятно публично продължение, нещо, от което той настойчиво се пази.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР