Водещият на Fox News Шон Ханити реагира на решението на

...
Водещият на Fox News Шон Ханити реагира на решението на
Коментари Харесай

ШОН ХАНИТИ: Доналд Тръмп отбеляза голяма победа днес

Водещият на Fox News Шон Ханити реагира на решението на Върховния съд, че Доналд Тръмп не може да бъде дисквалифициран от гласуването в Колорадо на ". "

ШОН ХАНИТИ: Бившият президент Доналд Тръмп реализира огромна победа през днешния ден, когато Съединени американски щати единомислещо анулираха това решение, което му забраняваше да се явява на гласуването в Колорадо преди утрешните първоначални избори, в този момент казвайки, че в болшинството мнение " според конституцията щатите нямат пълномощия да постановат раздел три във връзка с федералните служби, изключително президентството. "

 

реагира на това решение в Truth Social, като го назова огромна победа за Америка и е прав. Въз основа на устните причини решението не е изненада. Това трябваше да бъде и беше случай на забиване и макар че те излязоха със в съгласие мнение, даже тримата демократични съдии, те застанаха на страната на Тръмп. Сега днешното решение има последствия надалеч оттатък Колорадо. Спомнете си, арбитър в окръг Кук в Илино...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР