Водещият Милен Цветков, чието предаване беше свалено от ефира на

...
Водещият Милен Цветков, чието предаване беше свалено от ефира на
Коментари Харесай

Милен Цветков се завърна, но с предизборно студио на Демократична България

Водещият Милен Цветков, чието предаване беше свалено от ефира на " Нова телевизия ", ще дебютира в ново амплоа. Той ще бъде водещ на предизборно студио на " Демократична България " (ДСБ, " Да, България " и " Зелено придвижване " ).

Предизборното онлайн студио, чийто водещ е Цветков, се популяризира във Facebook и е част от предизборната акция на обединяването " Демократична България ". В обществената мрежа към този момент е оповестен пилотният нулев епизод, а самият план се споделя " Избери страна в борбата за България ". Първи посетител беше съпредседателят на " Демократична България " и водач на " Да, България " Христо Иванов.

Страницата на предизборното студио във Facebook в действителност е досегашната такава на " Часът на Милен Цветков " – предаването му, което " Нова телевизия " смъкна през есента на 2018 година

В края на последния сезон на " Часът на Милен Цветков " малкия екран реши да не излъчва предаване, в което трябваше да се разисква подправената вест за гръцкия остров на премиера Бойко Борисов. Същата вечер малкия екран пусна запис на остаряло предаване, след което от медията отхвърлиха това да е форма на цензура.

Досега Цветков не е коментирал обществено свалянето му от екран.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР