Водещият доставчик на решения и услуги за дигитална трансформация и

...
Коментари Харесай

Softline спечели наградата на Microsoft "Партньор на годината 2021" за България

Водещият снабдител на решения и услуги за цифрова промяна и киберсигурност Softline е носителят на премията " Партньор на годината 2021 " на Microsoft за България. Компанията бе отличена измежду световна конкуренция от топ сътрудници на Microsoft за демонстриране на високи достижения в нововъведенията и внедряването на потребителски решения, основани на Microsoft технологии.

" Изключително разчувствани и признателни сме, че компанията " Softline България " е признатa за " Партньор на годината " за 2021 година от Microsoft. Тази премия е естествено продължение на отдадеността на чиновниците, мощната работа в екип и изключителното качество на услугите, което ни направи приближен сътрудник за всички наши клиенти ", разяснява Пламена Бургуджиева, Country Manager за " Softline България " (на снимката).

" Много съм горделив, че българското посланичество на Softline получава тази влиятелна премия. Инвестицията ни във висококвалифициран екип, тяхната ангажираност и пристрастеност към работата и потребностите на нашите клиенти, както и мощното партньорство с Microsoft, са отразени в това достижение ", добави Золтан Месарош, общоприет шеф на Softline за Източна Европа.

Наградите " Партньор на годината " на Microsoft отличават сътрудници на компанията, които са създали и доставили изключителни решения, основани на Microsoft технологии през последната година. Наградите бяха разграничени в разнообразни категории, като спечелилите бяха определени измежду повече от 4400 подадени номинации от повече от 100 страни по света. Softline бе отличена за даването на изключителни решения и услуги в България.

Отличието " Партньор на годината " се връчва на сътрудници, които реализират забележителен растеж на локално равнище, полагайки грижи за удовлетвореността на клиентите, които употребяват решенията на Microsoft Cloud.

" За мен е чест да разглася спечелилите и финалистите на премиите " Партньор на годината " на Microsoft за 2021 година, сподели Родни Кларк, корпоративен вицепрезидент на Global Partner Solutions, Channel Sales, Channel Chief в Microsoft. Тези забележителни сътрудници демонстрираха дълбока ангажираност с построяването на решения от международна класа за клиентите - cloud-to-edge - и съставляват едни от най-хубавите и най-ярките, които нашата екосистема може да предложи ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР