Водещи учени твърдят, че са открили паралелна Вселена …Водещи учени

...
Водещи учени твърдят, че са открили паралелна Вселена …Водещи учени
Коментари Харесай

Водещи учени твърдят, че са открили паралелна Вселена

Водещи учени настояват, че са разкрили паралелна Вселена …Водещи учени имат вяра, че са разкрили друга различна Вселена на външния борд на Вселената, в която живеем, което прави това евентуално едно от най-големите открития за човечеството до момента.Ранга-Рам Чари учи данните на телескопа Планк на Европейската галактическа организация в нейните офиси в Калифорнийския софтуерен институт КалТех и разгласява своите извънредно забавни открития – четете ТУК.

 Д-р Ранга-Рам Чари
Д-р Ранга-Рам ЧариЧрез някои много интензивни изследвания той открива друга Вселена, която безусловно се сблъсква с нашата лична.Паралелна Вселена несъмнено може да значи, че животът съществува и другаде. Това не е някаква измислена история на научната фантастика, а действителните резултати от съществени проучвания, извършени в продължение на доста години – четете ТУК.През последните години, учените откриват от ден на ден и повече за Космоса, само че може да се допусна, че това изобретение е едно от най-важните.
Но огромният въпрос е дали ще ни оповестят истината за това, което към този момент знаят?По време на изследванията си Чари открива необичайно „ мистериозно зарево “, което в действителност може да е различна Вселена, „ изтичаща “ в нашата лична Вселена, в която живеем.Чари инцидентно се натъква на това изобретение, до момента в който учи данните за фона на галактическата вълна в края на нашата Вселена.Тази завладяваща находка е съпоставена с „ мехурчета, които се блъскат един в различен “.

 2 600x337 - Водещи учени настояват, че са разкрили паралелна Вселена
Интересен метод за онагледяване на тази вълнуваща находка е да се прегледа времето, през което нашата Вселена е била основана, блъсната в друга Вселена, и тази различна Вселена е оставила своя отпечатък.Четете още: Попитали Айнщайн – Вярвате ли в Бог?Британският вестник Daily Mail разгласява мнения, направени от Чари в своето изследване:„ Фината конфигурация на параметрите в ранната Вселена, нужна за възпроизвеждане на днешната ни Вселена, допуска, че нашата Вселена може просто да бъде район във постоянно надуващ се суперрегион. Много други райони оттатък нашата наблюдаема Вселена биха съществували с всеки подобен район, ръководен от друг набор от физически параметри от тези, които сме измерили за нашата Вселена. ”Чари чака доста отрицателни рецензии и признава, че ще е мъчно да го потвърди.В скорошното си изследване той означи:„ Необичайните изказвания като доказателства за различни Вселени изискват доста огромна тежест на доказване. “Чари е привлякъл огромен интерес към откритието си и доста водещи учени се обръщат към него, с цел да дадат своите визии и отзиви.Един от учените е Йенс Хлуба от Университета в Кеймбридж, който счита, че има „ нещо “ в откритието на Чари.Той споделя:„ За да се обяснят сигналите, които доктор Чари открива с космологичната рекомбинационна радиация, човек се нуждае от огромно увеличение на броя на други частици по отношение на фотоните.В сферата на различните Вселени това е изцяло допустимо. Сигурен съм, че той е положил всички старания, с цел да подсигурява, че анализът е стабилен. Ще бъде значимо да се извърши самостоятелен разбор и да се удостовери неговата констатация. “Понастоящем не е допустимо да се удостовери дали е открита друга Вселена или не, само че едно е несъмнено – това е извънредно вълнуващо и ние сме на ръба на ново събуждане за човешката раса.Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР