Водещи експерти от НАСА, Европейската космическа агенция, Виенския Университет и

...
Водещи експерти от НАСА, Европейската космическа агенция, Виенския Университет и
Коментари Харесай

Експерти от НАСА идват в село Гела

Водещи специалисти от НАСА, Европейската галактическа организация, Виенския Университет и Станфорд идват в село Гела, община Смолян. Те ще се включат в най-голямата просветителна стратегия за галактически технологии и проучвания в България Space Challenges ВООТСАМР.

Учението ще се организира в интервала 16 август - 13 септември, оповестяват от Космическата компания EnduroSat, която е главен сътрудник на програмата.
 Космически спектакли през август Космически спектакли през август
След началото на конкуренцията за галактически туризъм, август си почива от надпреварите и стартира с метеоритния поток „ Персеиди&ldq...

Едномесечната самодейност е ориентирана напълно към практическо галактическо обучение и събира на едно място над 20 специалиста от галактически организации, водещи университети и компании от целия свят. Кандидатите, които сполучливо преминат първичния асортимент, ще вземат участие в единствената на Балканите практическа стратегия за галактически науки, отдадена на галактическо инженерство и технологии.

" Space Challenges " е просветителна стратегия в региона на галактическите проучвания, науки и високи технологии. Основната й цел е да се сътвори устойчиво галактическо обучение и да се насърчи софтуерното предприемачество.

 

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР