Водещата Петя Дикова май стяга сватба, шушукат в светските среди.

...
Водещата Петя Дикова май стяга сватба, шушукат в светските среди.
Коментари Харесай

Горещо! Водещата Петя Дикова вдига сватба! Ето кой е щастливеца и още куп интимни подробности!

Водещата Петя Дикова май стяга женитба, шушукат в светските среди. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков се залюби с млад и обещаващ стихотворец. Двамата са доста отдадени един на различен и нищо чудно скоро да минат под венчило.

“Не съм сама, имам гадже!”, потвърди новината и самата Петя. Водещата по Би Ти Ви призна с половин уста, че има сериозен другар, и то не какъв да е, а поетът  Августин Господинов.

Засега  той е по-популярен измежду младото потомство като публицист.  По неразбираеми аргументи младежът се показва не с същинското си име, което е Илиян Любомиров, а с псевдонима Августин Господинов. Той е извънредно добър другар на различен създател, също по-известен с псевдонима, в сравнение с с името си – Константин Трендафилов. Последният се популяризира като Папи Ханс с пародийното парче “Кекс”. Забавната ария стана шлагер и даже бе имитирана от Коцето в шоуто “Като две капки вода” преди броени дни, което подвигна кръвното на Фънки. Както стана ясно, Димитър Ковачев въобще не е почитател на Папи Ханс и това докара до напрежение в другояче позитивното шоу.

Преди да стане прочут у нас с творчеството си,  Илиян-Августин шест години е живял в Германия.  Учи политология, само че не приключва. Предпочита да работи, без значение какво. Най-дълго време изкарва в берлинска дискотека, чийто притежател е българин.

Първоначално Илиян стартира от най-ниското равнище в занаята – отсервира чаши, носи лед. Неприятната работа си коства – изкарва по 100 евро на вечер с бакшишите. Впоследствие се издига до сервитьор и барман. След няколко години в дискотеката бъдещият шурей на Сашо Диков стартира работа като сервитьор в първокласни хотели. Работи в баровския “Риц”, където една нощ сервира на самия Роби Уилямс. Световноизвестният артист седнал на бара и попитал нашенеца дали го разпознава и какво мисли за него.

“Много си готин, само че последните ти части са прекомерно комерсиални, можеш доста повече”, заявил нахакано поетът.
Тогава Роби станал, отишъл при мениджъра си и изискал Илиян да сервира единствено на него цяла вечер. Впоследствие 27-годишният стихотворец икономисва задоволително пари и се прибира в България, където стартира да написа. Става прочут, а неотдавна се среща и персонално с красивата Петя.

Между двамата пламва огромна обич.  Щерката на журналиста и Аня Пенчева е с шест години по-голяма от гаджето си, само че това даже се харесва на Илиян, който си пада по какички. Досега е имал единствено една другарка, която е била по-малка от него, а всички останали били родени преди него. Последната му другарка бе на 48 години.

“И какво, в случай че аз съм гаджето на Петя, а?”,  смее се Илиян, който нито удостовери, нито отхвърли въпроса дали той е тайнственият обичан на красивата водеща. Освен надарен Илиян е и доста добър каратист. От години тренира и е международен вицешампион. “Заедно сме били със Светльо Витков в една школа. Само хубави неща мога да кажа за него”, смее се Августин.

В едно от последните предавания на занимателното предаване “Култ”  Петя призна пред Поли Генова, която й бе посетител, че и двете са влюбени  в момчета, живели отвън България. “Много е хубаво това. Така е. Но към този момент аз не съм сгодена, за теб не знам”, сподели обаче певицата и двете прихнаха сладко да се смеят.

Между другото  Петя Дикова за първи път е толкоз отворена във връзка с гаджетата  си и аха обществено да се появят на разположение. Досега постоянно щерката на Диков е била извънредно прикрита и се старае да не дава храна на клюкарите. Докато нейни колежки дават благо и драго да ги виждат с следващия мачо,  Петя не ги сменя като носни кърпички.  Дълги години тя поставяше работата си в Би Ти Ви преди всичко. Дали от упоритост, дали от боязън да не я нарочат за “парашутистка” поради родителите си, тя денонощно висеше в малкия екран, снимаше и монтираше излъчвания.
През 2015 година от сърцето й се откъсна само една дума за тогавашния й другар – издаде, че е от Англия. Нищо повече. Петя е доста привързана към фамилията си и по тази причина не посмя тогава да замине за Острова.

“Представете си, че потегли да пъдя любовта на живота си, кариера… И внезапно ми се обади мама и каже: “Не ми е добре, в четвъртък съм на лекар”. И аз какво да й кажа: “Стискай, ще се прибера в петък”, тормози се Петя.

През 2011 година светските злословия залитнаха към престъпната хроника,  когато взривиха колата на Сашо Диков.  Една от версиите, които се появиха, бе за възмездие от… остаряло гадже на Петя. Ревнивецът бил изоставен от Петя и желал да възпламени нейната кола, само че я объркал с тази на татко й.
Още по-рано Петя бе свързвана с баскетболиста Станислав Славейков . Упорит слух, който също се оказа партенка. “През годините за мен приказваха, че съм ту мъжемелачка, ту лесбийка, ту девствена. Въпросния Славейков съм го виждала не повече от три пъти в живота ми”, обяви самата Дикова.
Сега явно най-сетне е намерила любовта, написа “България днес”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР