Водещата от bTV е в Неапол заедно с две свои

...
Водещата от bTV е в Неапол заедно с две свои
Коментари Харесай

Мария Цънцарова заряза деца и замина за Италия

Водещата от bTV е в Неапол дружно с две свои приятелки журналистки. Едната е Надя Ганчева, която също като Мария има дребни деца, другата е Марина Стоименова. Звездата от bTV разгласява в обществените мрежи снимки, поради които всички млади майки в България могат да ѝ завиждат, написа „ Уикенд “.

На фотосите се вижда по какъв начин тя се забавлява по женски на километри от България, хапвайки пица на брега на морето. Къде са през това време нейните двама синове, не е ясно. Най-вероятно са или с татко си, или със своите баби. Докато майка им работи, рядко я виждат, тъй като постоянно е заета. Явно тя няма доста време за децата и през месеца отпуск, който ѝ дават от bTV. Вместо да се занимава с тях и да ги взима със себе си, когато е във почивка, тя ги поверява на околните си.

Любопитно е, че и едната от приятелките на Цънцарова, също е майка на две деца. Надя Ганчева от NOVA публично се води в отпуск по майчинство, само че това не ѝ пречи да се радва на живота надалеч от България и без децата. Единственото от трите, която към момента не е станала майка е Марина Стоименова.



Трите приятелки са тръгнали по стъпките на Лиз от известния разказ „ Яж, моли се и бит “, който доста дами четат като Библията. Това излиза наяве от фотосите на същата пицария, за която се приказва в книгата, като се твърди, че там вършат най-хубавата пица в целия свят. За да хапнат от тази пица, трите дами са се редили на опашка с часове.

`Мария

Преди тази екскурзия Мария Цънцарова е пуснала фотоси от родното море, на които също не се виждат децата ѝ. Най-вероятно тя ще откри време и за море със фамилията си, преди да я извикат назад на работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР