Водещата на сутрешния блок от Нова телевизия Аделина Радева вече

...
Водещата на сутрешния блок от Нова телевизия Аделина Радева вече
Коментари Харесай

Аделина Радева потъна в екстри и привилегии в Nova TV

Водещата на утринния блок от Нова телевизия Аделина Радева към този момент среща гнева на „ старите пушки” в частната медия поради рядката привилегия да разполага с личен длъжностен автомобил и персонален водач, написа "Блиц ".

Чаровната русокоска се причисли към Nova TV в средата на месец януари, заменяйки Ани Цолова като екранен сътрудник на Виктор Николаев, а една от екстрите, обезпечени й от новия шеф, е служебно возило Hyundai и персонален водач. Всяка заран в 5,30 часа водачът взима Аделина Радева от вкъщи й, с цел да я откара до студиото на Nova TV, а работният ден на водача завършва в 17 часа, като до тогава е разполагаем на журналистката.

Личният водач и личен длъжностен автомобил на Аделина Радева обаче е провокирал напрежение в нюзрума на медията, защото нито един от публицистите не разполага с сходни екстри. Репортерските екипи се обслужват от 4 автомобила, само че те едвам смогвали да покрият всички горещи точки, поради това от Nova TV употребили услугите на таксиметрова компания, на която работещите в медията плащали със особено раздадени им ваучери.

„ Аделина Радева е единствената, която отхвърля да употребява такси и се движи непрекъснато със служебна кола и водач. Да, правилно е, че тя няма шофьорска брошура, само че и други потвърдени сътрудници са на нейния хал, а на тях не им се отпуска кола и шофьор”, недоволстват против водещата на утринния блок в нюзрума на Нова тв.

Факт е обаче, че откогато тя е в ефира на утринния блок, рейтингът на предаването фрапантно се е повишил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР