Водещата на сутрешния блок от Нова телевизия Аделина Радева вече

...
Водещата на сутрешния блок от Нова телевизия Аделина Радева вече
Коментари Харесай

Недоволство срещу новата водеща на Нова тв заради екстри и глезотии?

Водещата на утринния блок от Нова телевизия Аделина Радева към този момент среща гнева на "старите пушки " в частната медия поради рядката привилегия да разполага с личен длъжностен автомобил и персонален водач, написа "Уикенд ". Чаровната русокоска се причисли към Нова тв в средата на месец януари, заменяйки Ани Цолова като екранен сътрудник на Виктор Николаев, а една от екстрите, обезпечени й от новия шеф е служебно возило "Хюндай " и персонален водач.
Всяка заран в 5,30 часа водачът взима Аделина Радева от вкъщи й, с цел да я откара до студиото на Нова телевизия, а работния ден на драйвъра завършва в 17 часа, като до тогава е разполагаем на журналистката. Личният водач и личен длъжностен автомобил на Аделина Радева обаче е провокирал напрежение в нюзрума на медията, защото нито един от публицистите не разполага с персонално служебно возило. Репортерските екипи се обслужват от 4 автомобила, само че те едвам смогвали да покрият всички горещи точки, поради това от Нова тв употребили услугите на таксиметрова компания, на която работещите в медията плащали със особено раздадени им ваучери. 
"Аделина Радева е единствената, която отхвърля да употребява такси и се движи непрекъснато със служебна кола и водач. Да, правилно е, че тя няма шофьорска брошура, само че и други потвърдени сътрудници са на нейния хал, а на тях не им се отпуска кола и водач ", недоволстват против водещата на утринния блок в нюзрума на Нова тв. Факт е обаче, че откогато тя е в ефира на утринния блок, рейтинга на предаването фрапантно се е повишил.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР