Водещата на спортните новини по bTV Флорина Иванова напуска телевизията,

...
Водещата на спортните новини по bTV Флорина Иванова напуска телевизията,
Коментари Харесай

Водещата на спортните новини по bTV Флорина Иванова напуска телевизията

Водещата на спортните вести по bTV Флорина Иванова напуща малкия екран, като по неофициална информация журналистката ще стане част от екипа на Димитър Бербатов.

Освен водещ на централната емисия на спортните вести, Флорина беше кореспондент на живи включвания от събития и водеше спортни студиа.

Флорина Иванова е приключила Американския университет в България. Дипломира се с филм за гимнастичката Невяна Владинова.

От 2014 Флорина натрупа опит в телевизионната и радио публицистика, както в и печатните медии. Преди да стане част от екипа на bTV e отразявала разнообразни ресори - политика, правосъдна система, осведомителни технологии и нововъведения. Присъединява се към екипа на bTV Media Group през юни 2018.

През 2019 година Иванова е определена на четвърто място измежду най-хубавите млади кореспонденти на планетата в годишната ранглиста на Международната асоциация на спортните публицисти.

Организацията дефинира кино лентата ѝ " Мисия " Златно момиче ", част от bTV Репортерите, като една от 30-е най-хубави документални продукции за 2019 г.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР