Водещата на Папараци“ Венета Райкова си търси нов платежоспособен мъж

...
Водещата на Папараци“ Венета Райкова си търси нов платежоспособен мъж
Коментари Харесай

Венета Райкова си търси милионер с врачки! Бракът й с Тишо станал жертва на циганско проклятие

Водещата на „ Папараци “ Венета Райкова си търси нов кредитоспособен мъж за сериозна връзка, освен това по много автентичен метод – благодарение на експерти в окултните науки, научи HotArena.

Палавата поповчанка от дълго време е известна в светските среди като една от най-ревностните почитателки на всевъзможни врачки и екстрасенси, само че този път тотално се е вманиачила по езотериката . Райкова е пръснала четирицифрена сума по гледачки от началото на годината с надежата да открие подобаващ сътрудник съгласно високите си условия, писа „ Таблоид “.

Отделно Венета цакала 500 лв. за звездна карта, която посочила, че бъдещият й мъж би трябвало да е роден през юни или декември, сред 1961-а и 1972-а година, одумват я сътрудници.

Телевизионерката по никакъв начин не се срамувала от примитивните си занимания и даже с възприятие на известна горделивост споделяла: „ Трябва и за мен да се откри някъде един милионер. Щом се постанова да го диря с врачки, по този начин да бъде!

Венета от години обикаля известните гадатели от София и покрайнината, като постоянно мъкне със себе си и своя дребен правоприемник Патрик . Странното име на отрочето от брака й с Тишо също е плод на залитането й по екстрасензорните усещания . Лечител от Пернишко я посъветвал да назова хлапето на Свети Патрик още до момента в който била бременна, с цел да го избави от урочасване.

Водещата съблюдава и рекомендациите на топастроложката Алена заран и вечер да мие детето си със светена вода, с цел да го пази от зли очи и неприятни въздействия.

Райкова отдава неуспеха на видимо постоянния си брак с някогашния ресторантьор и сегашен хазартен необут Тишо на циганска клетва . Преди години хубавицата отхвърлила предлагането на остаряла ромка да си купи стръчке повяхнал здравец за 10 лв. и пренебрежително подминала бабата, като даже я бутнала встрани. Старата магьосница промърморила нещо зад тила й и от този момент Венета е уверена, че е жертва на любовно проклинание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР