Водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова е

...
Водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова е
Коментари Харесай

Със сигурност не знаете това за Виктория Петрова

Водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова е извънредно ученолюбива. Клишето, че хубавиците нямат разум в главата си, от дълго време е опровергано от нея и освен това по най-категоричен метод.

Свръхамбициозната телевизонерка се е дипломирала в един куп специалности, само че е работила единствено по една от тях - публицистиката. Преди няколко години тя взела диплома за правист от Софийския университет и е безапелационна, че точно тази компетентност й е най-полезна в журналистическата специалност. Преди това Петрова е учила философия, история и публицистика.

„ Помислих си, че не може да има нещо по-сложно от правото и се сетих, че в действителност има – китайските писмени знаци. Това ми прозвуча като предизвикателство към самата мен и не се поколебах да се захвана и с още една специалност”, признава хубавата водеща. Така в главата й се родила концепцията да следва китайска лингвистика в Софийския университет. До къде го е докарала с йероглифите не се знае, само че е реалност, че пред Виктория рядко има предизвикателство, с което да не се оправи, написа " Уикенд ".

„ Човек не трябва да затъва в рутината, а цялостен живот да се старае да учи”, философства новинарката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР