Водещата на На кафе Гала съвсем скоро може да слезе

...
Водещата на На кафе Гала съвсем скоро може да слезе
Коментари Харесай

Махат Гала? Нова тв се оглежда за наследница на блондинката

Водещата на „ На кафе ” Гала напълно скоро може да слезе от екран и да се посвети напълно на мъжа си Стефан, научи HotArena.

Блондинката има обезпечена работа за още няколко месеца до края на 2018, когато изтича следващия й договор , заяви „ Уикенд ”. Дали той ще бъде удължен обаче, зависи напълно от това по какъв начин ще се показа предаването й в идващите два месеца.

Макар от дълго време да се приказва за пенсиониране на Гала, до момента в никакъв случай то не е било толкоз действително. След повече от 15 години в ефира на Нова , русокоската наподобява изчерпана и стартира да губи позиции пред фенове и управление. Именно шефовете на малкия екран решили, че този сезон евентуално ще е последния й като титулярен водещ, а за нейния стол към този момент се търси заместител. 

Скорошното отдръпване на Гала от екрана е планувано от управлението на медиата от най-малко 3 години, само че до в този момент постоянно било отлагано. От малкия екран от дълго време желали да заложат на млади и разпознаваеми лица, с цел да раздвижат малко ефира . Освен това заплатата на Гала в размер на 17 000 лв. месечно била прекомерно висока даже за частния канал. От Нова считали, че водещ на сходно предаване не трябва да взима повече от 7-8 хиляди лв. месечно. Основния претекст за гласената рокада е спадащия рейтинг на „ На кафе ”. 

 

Дълги години Нова бе цялостен водач в часовия пояс сред 9,30 и 12 часа, само че конкурентният тандем Сашо Кадиев – Деси Стоянова стартира да печели доста по-добър зрителски интерес от предаването на Гала . Дори опита на продуцентите да разсънят интригата с появяването на брачна половинка на плевенчанката Стефан не съумяха да трансформират този факт.

Според гласената промяна Гала може да остане на работа като основен редактор в „ На кафе ” и ще има своя графа, която обаче нямало да надвишава 30 минути.

Ситуацията с Гала е малко деликатна, защото тя е едно от знаковите лица на малкия екран и не може да я изгоним с лека ръка. Факт е обаче, че „ На кафе ” с всеки минал ден понижава зрителската си публика. Даже и коментарната графа, обвързвана с „ ВИП Брадър ”, която беше най-гледаната,  към този момент не е забавна за феновете и има сериозно невисок рейтинг ”, признават от началството на Нова тв. 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР