Водещата на На кафе“ Гала ожени своята приятелка и фризьорка

...
Водещата на На кафе“ Гала ожени своята приятелка и фризьорка
Коментари Харесай

Шок в ефира! Гала и Стефан вдигнаха сватба СНИМКА

Водещата на „ На кафе “ Гала ожени своята другарка и фризьорка Десислава Гроздева на скромна гала в София. При това през седмицата, а не през уикенда, както е признато.

Телевизионерката и булката работят дружно от доста години, а Десислава не се изморява да изяснява, че Гала няма екстеншъни в косата си.

Тя се грижи още за прическите на Поли Генова, на участниците в „ Като две капки вода “, а след няколко дни стартира работа и по новия ефирен план „ Мистериозният артист “.

 Резултат с изображение за Водещата на „ На кафе “ Гала и Стефан Николов подвигнаха женитба през седмицата, приятелите им се венчаха

Връзката сред двете е доста мощна, по тази причина Гроздева изчакала приятелката си да завърши с пътуванията си по време на ваканцията. Припомняме, че Гала и Стефан Николов първо бяха на Малдивите, а след това отидоха на круиз из Северна Европа с дъщерята на Стефан.

„ Ние сме извънредно близки, тя ми разрешава да върша безусловно всичко с косата й “, изясни в свое изявление неотдавна фризьорката.

Двете прекарват доста време дружно и си имат цялостно доверие. Гроздева е потвърден експерт и даже впечатлил международна звезда като Летисия Каста. Която я поканила да работят в Париж, откакто видяла майсторството й.

Източник: злословия.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР