Водещата на Лице в лице Цветанка Ризова е сред най-доумваните

...
Водещата на Лице в лице Цветанка Ризова е сред най-доумваните
Коментари Харесай

Цветанка Ризова неузнаваема преди корекциите

Водещата на " Лице в лице " Цветанка Ризова е измежду най-доумваните за външността си родни тв звезди, разбра HotArena.

Лицето на журналистката от година на година става все по-пластмасово, а размерът на устните и скулите й бие даже този на чалгаджийките. Архивна фотография на Цветанка демонстрира, че в миналото тя в действителност е имала добър ген и е минавала за хубавица. От фотото се вижда, че нито големите устни, нито изпъкналите й скули са подарък от природата, а по-скоро дело на корифеи на естетичната медицина. Известно е, че тв звездата е измежду ВИП клиентите на една от най-реномираните столични клиники за дерматологични процедури и естетични корекции. 

В центъра Ризова върви най-малко два пъти годишно като на всеки 6 месеца си поставяла ботокс на цялото лице. Отделно от това тя харчи куп пари за пилинги, лечения и първокласна козметика за лице. В същото време 55-годишната журналистка не си признава, че има намеси по лицето си и твърди, че е напълно натурална и няма усъвършенствания. Преди време естрадната звезда Кичка Бодурова съумя да я засрами в ефир, отклонявайки се от диалога и питайки я какво е сторила с физиономията си и дали устните й са същински или уголемени. 

" Нито едно боцкане нямам по лицето си ", ядоса се тогава водещата, само че си пролича, че й стана безпределно неловко, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР