Водещата на “Игри на волята: България“ Алекс Сърчаджиева разполага със

...
Водещата на “Игри на волята: България“ Алекс Сърчаджиева разполага със
Коментари Харесай

Леле! Алекс Сърчаджиева с 200 рокли и 100 шапки

Водещата на “Игри на волята: България “ Алекс Сърчаджиева разполага със специфичен екип, зает с цялостната грижа за външния й тип. Той е друг във всеки един епизод от най-новото телевизионно шоу на NOVA. “Целта ни е да свържем Алекс с естествения фон на фотосите - извънредно красиви и пленителни места ”, разкриват от шоуто.



Близо тричасова подготовка изисква визията на Александра Сърчаджиева в ролята й на водеща на „ Игри на волята: България “ - епични борби, които сега текат. По време на съвсем денонощните фотоси, Алекс е поверена на специфичен екип, който се грижи и за най-малкия подробност от външния й тип.

Освен часовете, отдадени на коса и грим, екипът залага и на тематичен дрешник, който напълно преобразява водещата - за нея са подбрани над 100 аксесоара за коса, бижута, шапки и очила, а с изключение на тези акценти, тоалетите й към този момент са над 200 и постоянно се съчетават на място за тя да наподобява друга и нова във всяко появяване на екран.

„ Заложихме на жанр бохо с трайбъл детайли, тъй като той сполучливо драматизира приключенския формат, пресъздава магичните и постоянно диви места, на които борбите се разиграват, само че и ужасно пасва на самата Алекс “, описват стилистите на предаването.

Температурите на терен надвишават 30 градуса, което изисква специфична грижа за кожата на водещата. Гримьорският екип споделя, че я приготвят за фотоси със наложителната слънцезащитна козметика. „ Александра е от водещите, които имат потребност от доста малко и лек грим, което е ужасно, изключително за изискванията на работа тук. Правило №1 за продукции навън е, когато чуем „ Стоп “, основните лица пред камера се скриват от слънцето. Това е един от значимите привички, за които се грижат и членовете на екипа “, издават гримьорите.

Условията, които въврвят в композиция с всекидневни фотоси в продължение на седмици, изискват водещата да поддържа тялото си с витамини, самостоятелен хранителен режим, както и да поставя специфични грижи за своя глас, с който главно ще свързваме “Игри на волята: България “. hotnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР