Водещата на Fox News Лора Инграхам споделя защо републиканците трябва

...
Водещата на Fox News Лора Инграхам споделя защо републиканците трябва
Коментари Харесай

ЛОРА ИНГРАХАМ: Оставете на републиканците в Сената да нарекат това добра сделка

Водещата на Fox News Лора Инграхам споделя за какво републиканците би трябвало да са срещу препоръчан законопроект за границите в Сената по отношение на „ Ъгълът на Инграхам. "

ЛОРА ИНГРАХЪМ: „ Скрий се и върви да тече “. Това е фокусът на довечера в " Ъгъл ". Добре, всички обичаме да играем на гоненица, най-малко аз като деца, изключително когато слънцето залязваше в един прелестен летен ден. Е, зимно време е и възрастните, които дават отговор в Сената, към момента играят игри. Този се назовава „ Скрий се и изтичай, “ като скрий текста на така наречен до момента в който изтичат елементи и части в това, което е транспарантен опит да се задоволят критиците.

Сега това е типичен сенатски спектакъл на неуместния ход със личен състав от герои, в това число мъжа, определен от Мич Макконъл за основен артист. Това е Оклахома. Той интензивно се пробва да ви убеди, че Байдън в действителност ще наложи нови закони според нов законопроект, макар че не употребява властта, която към този момент има. Сега, съгласно изтеклия език, Байдън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР