Водещата на Бригада нов дом Мария Силвестър наскоро втрещи почитателите

...
Водещата на Бригада нов дом Мария Силвестър наскоро втрещи почитателите
Коментари Харесай

Ето защо Мария Силвестър качи 15 килограма

Водещата на " Бригада нов дом " Мария Силвестър неотдавна втрещи феновете си в ефира на Би Ти Ви с подпухнало лице, двойна брадичка и много сочни форми, видя HotArena .

От стройната фигура на тогавашната манекенка не е останал и помен. Тя е качила минимум 15 кг , най-много в региона на корема. Това предизвика и много подозрения дали Мария не е бременна от младото си гадже, макар, че скоро ще стане на 43 години. 

За да спре спекулациите и многочислените версии за надебеляването си, Силвестър разгласява няколко сторита в Инстаграм, в които изяснява, че в действителност страда от сериозен здравословен проблем. Без да е трансформирала метода си на живот и храненето си, водещата внезапно почнала да натрупа килограми.

Затова потърсила един от най-хубавите ендокринолози  - доктор Райна Стоянова, и след направените хормонални проучвания се оказало, че Мария страда от инсулинова резистенстност. Това е патологично положение, при което клетките не реагират обикновено на хормона инсулин. Ако не се лекува, това положение елементарно минава в диабет. 

Мария в началото се шокирала от казуса и се тормозила да не развие диабет. Затова почнала да извършва рекомендациите на ендокриноложката, написа Галерия. 

Водещата съблюдава строга нисковъглехидратна диета, тъй като организмът й не може да преработва въглехидратите и те се натрупат в региона на корема. Не хапва и нищо сладко, тестено и е не запомнила напълно за захарта и бялото брашно. Залага на рибата и зеленчуците. Най-големият й проблем е, че към този момент би трябвало да пие кафето си горчиво, а тя го избира със захар.

Препоръчали й да тренира и най-малко 3 пъти седмично. Тренировките преди време й помогнали да преодолее раздялата с мъжа си Силвестър Силвестров. " Спортът ми избави живота в оня миг. Така канализирах силата си в вярната посока. ", споделя тя. 

От година тя се радва на любовта на по-млад мъж, който обаче пази в цялостна загадка. В края на предходната година двамата си подариха сантиментална екскурзия до Париж. Двамата позираха усмихнати до Айфеловата кула и Лувъра. Тя обаче е безапелационна, че не ще и да чува за нова женитба след трагичния бракоразвод със Силвестър. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР