Водещата международна тютюнева компания JTI затвърждава репутацията си на отлично

...
Водещата международна тютюнева компания JTI затвърждава репутацията си на отлично
Коментари Харесай

JTI отличена за четвърти пореден път със сертификата Global Тop Employer

Водещата интернационална тютюнева компания JTI затвърждава репутацията си на чудесно място за работа по целия свят откакто беше отличена за четвърти следващ път със документа Global Тop Employer на годишната гала в Амстердам, Холандия в края на предходната седмица. JTI беше класирана преди всичко от Top Employers Institute в Европа, Близкия Изток и Азиатско-Тихоокеанския район, до момента в който районите Африка и Северна Америка получиха оценки за първи път. Централата на JTI в Женева е сертифицирана като шеф номер едно със документа Top Employer в Швейцария.

Отличната известност на компанията като шеф се дължи на дълготрайния метод, който слага хората преди всичко, смята Хауърд Паркс, старши вицепрезидент и член на Изпълнителния комитет на JTI. „ Ако стартираме да мислим за нашите чиновници като за вложители повече в сравнение с като за актив, това ни води към друг метод към подбора на хора, мотивацията, развиването и запазването им. Подобно на финансовите вложители, нашите чиновници са загрижени какво става през днешния ден, само че демонстрират още по-голям интерес към това какво ще направи компанията в бъдеще ”, разяснява той

Изследването, извършено от Top Employers Institute удостовери, че HR практиките на JTI са сполучливи в 54-те сертифицирани офиса и заводи в 50 страни: Алжир, Армения, Австрия, Азербайджан, Беларус, Белгия, България, Бразилия, Канада, Кипър, Чехия, Дания, Египет, Франция, Грузия, Германия, Гърция, Унгария, Иран, Ирландия, Ливан, Малайзия, Холандия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Сърбия, Сингапур, Словения, Испания, Южна Африка, Судан, Швеция, Швейцария, Тайланд, Англия, Съединени американски щати.

Годишното изследване е без значение и се организира от Top Employers Institute, който отличава водещите работодатели по целия свят - тези, които обезпечават отлични условия на работа, среда и развиване на уменията на всички равнища на организацията и се стремят непрестанно да усъвършенстват практиките си за работа със чиновниците.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР