Водещата Мария Игнатова рядко споделя снимки на детето си, затова

...
Водещата Мария Игнатова рядко споделя снимки на детето си, затова
Коментари Харесай

Гордостта на мама: Мария Игнатова сподели мил кадър с порасналия си син

Водещата Мария Игнатова рядко споделя фотоси на детето си , по тази причина и трогателният кадър, който качи в персоналния си Instagram профил, изненада и развълнува почитателите ѝ.

„ И един ден, без предизвестие, без да желаят позволение, към този момент са пораснали “, написа Мария към фотографията, на която театралничи с към този момент огромния си наследник.

Чаровният Виктор към този момент е младеж и Алекс Раева, която е най-близката другарка на Мария, също не пропусна да означи в коментар какъв брой доста е пораснал: „ Ох, леко ми е нереално. Детето, което ми скачаше на пердах, когато му кажа, че пея по-добре от майка му. “

Шеговитият диалог под фотографията продължава с отговора на Мария: „ Ти даже не го сподели! Просто си запя в колата и той те сряза. “

Виктор е дете на Мария Игнатова от връзката ѝ с предприемача Петко Димитров.

В началото на април татко му също показа сходна фотография, под която беше написал “Copy paste”, като в действителност е мъчно да се дефинира на кого от известните си родители Виктор наподобява повече.

Мария Игнатова е омъжена за журналиста Ивайло „ Нойзи “ Цветков , с който подписаха брак през септември 2021 година в църквата „ Рождество Богородично “ в село Житен.

Не е ясна датата, само че фотографията е оповестена единствено ден след рождения ден на водещата - 26 септември, когато тя навърши 42 години . Това кара мнозина да считат, че празникът ѝ е съответствува с деня, в който младоженците са се врекли във честност.

В средата на април тази година обаче известната водеща загуби един от най-важните хора в живота си - нейния татко Игнат Игнатов. Тъжната вест показа тя самата в обществените мрежи:

„ Бунтар, отстъпник, инженер, бунтовник, художник, влъхва, стихотворец, гений… Баща.

Да устоиш, да не предадеш, да останеш чист пред себе си, родината и децата си.

Зная цената, която си платил, тате. Ние нигога не ще успеем да се отблагодарим на теб и другите като теб. “

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР