Водещата компания в областта на фризьорството е партньор на най-престижния

...
Водещата компания в областта на фризьорството е партньор на най-престижния
Коментари Харесай

Красивата съкровищница на България оживява в календар

Водещата компания в региона на фризьорството е сътрудник на най-престижния конкурс за хубост в България. Красивата земя на траките, скътала в сърцето си плодородните житни поля, аромата на казанлъшката роза, величието на славните владетели и необятната простор на Черно море, оживяват в поредност от визии, включени в настоящия календар, основан от екипа на Christian Of Roma.

Официалната премиера на календара ще се състои, посредством атрактивно мапинг шоу в границите на финалния стадий на състезанието Мис България на 30-и ноември, петък в Рейнбоу плаза. Спектакълът, в който облеклата и програмата са подчинени на Красотата на България, е олицетворение на обичайна българска хубост.

Осемнадесет девойки ще показват историческите и културни забележителности на града, чиято корона за хубост носят. Идеята на състезанието е да покаже прелестите на България и да стимулира младите да не я напущат! Реализацията е въодушевена, точно от полезностите на Christian Of Roma, формален сътрудник на събитието.

Най-динамично разрастващата се компания в промишлеността на хубостта партнира на националните кастинги в избора на родни хубавици, предизвиквайки аплодисментите на публиката с мапинг шоу в Бургас и Варна. Във финалния стадий, в края на ноември, безконечната национална ария Излел е Дельо Хайдутин, класиката Лудо Младо и други ще прозвучат на сцената на Рейнбоу Плаза, в осъществяване на обичаната българска поп-певица Нина Николина, под съпровода на музиканта Калин Вельов.

Режисьор на спектакъла е Георги Тошев. В мапинг шоуто ще бъдат показани моделите и прическите от календара на Christian Of Roma. Криейтивът на вълнуващите визии, представящи съответните месеци и градове, е поверен в ръцете на Слав Анастасов и Маурицио Пироло – Маури. Екстравагантният метод към стилизирането на косите е оставен напълно на въображението на топ стилистите на Christian Of Roma - Владимир Атанасов за Sexy Hair, Съединени американски щати, Таня Георгиева и Дорета Атанасова за Alfaparf, Милано, Емилия Балталиева за L` Anza, Съединени американски щати и Тодор Торов и Милена Кльонтова за BES, Милано.

Вдъхновението на майсторите на прическите, включени в календара бе запечатано от обектива на Диляна Флорентин, а гримът е дело на Марина Младенова. Огнените коси, обагрени в топлината на залеза, символизират жертвения танц на нестинарката. Тайнствената връзка с божествата, тлеещи въглени, събрали всички предсказания, митове, обреди и традиции. Безкрайната житница на Добруджа и насладата от даровете на земята са разказани, посредством щрихите на фризьорското изкуство.

Величието на царете, написали славната българска история и оставили ярка диря е пресъздадено, посредством магическата плетеница от коси. От Аспаруховото знаме до Мадарския конник, конската опашка в историческата съкровищница на България е знак на смелост, мощност и победоносни походи. Приказката за паметното българско минало продълажава във визите от календара и мапинг шоуто, олицетворена от короната на Търновската популярност.

Най-популярният знак на българското омагьосване – маслодайната роза е вплетен в косите на присъща визия. Дълбокият и мощен мирис, хубостта, младостта и здравето са единствено част от въздействащото обръщение. Морето е магията намерила дом в сърцата на поети, художници и писатели. Тя вълнува от визията, в която артистите на Christian Of Roma пресъздават своето виждане за необятната морска простор.

Разветите коси на самодивата, знак на родните предания и митове са скрити в следващата визия. Вятърът, този непослушник, който споделя приказки, разхвърля пясъка и гони есенните листа. Грандиозният театър Мис България 2018-а ще се състои на 30-и ноември, петък от 19.30 часа в Рейнбоу плаза. Организатор на състезанието е Итерсаунд, а формален сътрудник на събитието е Christian Of Roma. Красивата съкровищница на България - мапинг.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР