Водещата китайска компания за изкуствен интелект и интелигентна реч iFLYTEK

...
Водещата китайска компания за изкуствен интелект и интелигентна реч iFLYTEK
Коментари Харесай

iFLYTEK представи нова версия на своя базиран на изкуствен интелект голям езиков модел Spark Desk

Водещата китайска компания за изкуствен интелект и умна тирада iFLYTEK пусна във вторник нова версия на своя основан на изкуствен интелект огромен езиков модел – Spark Desk 2.0. Той съставлява ъпгрейд както на кодирането, по този начин и на мултимодалните благоприятни условия, сподели на представянето в Хъфей президентът на компанията Лиу Цинфън.

Според него, опциите за шифроване на модела са се подобрили във връзка с генериране на код, довеждане докрай, поправяне на неточности, пояснение и генериране на модулно тестване.

Като мултимодален модел, Spark Desk 2.0 може да чете и проучва фотоси, да генерира изображения и да основава фотоси и къси видеоклипове, основани на антични поеми.

През май iFLYTEK пусна Spark Desk с основни благоприятни условия, в това число наличие, генерирано от изкуствен интелект, многоезично схващане, логичен разсъждения, математика и шифроване. Моделът се ползва в разнообразни области, като обучение, офис работа, автомобилната, финансовата и здравната промишлености.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР