Водещата Ива Софиянска не се е отказала от идеята да

...
Водещата Ива Софиянска не се е отказала от идеята да
Коментари Харесай

Ива Софиянска планира трето бебе

Водещата Ива Софиянска не се е отказала от концепцията да роди на мъжа си Антон Божков още наследници, написа "Уикенд ". Макар фамилията и в този момент да се радва на момченце и момиченце, които са още на напълно нежна възраст, някогашната манекенка възнамерява още веднъж да забременее, за какво не още тази година.

„ Астролозите предвещават, че ще е хубава година за основаване на деца. Трябва да си помисля дали да не се възползваме”, пошегувала се преди време водещата пред свои приятелки. Шегата току виж се окаже обаче действителност, тъй като Ива от дълго време обмисля този въпрос. За трето дете приказва още откогато отби от кърма сина си Васил. Съпругът й Антон пък няма нищо срещу и цялостен футболен тим. Бащинството му се харесвало и не го тормозило. Ива пък не изпуска да хвали брачна половинка си, който доста й оказва помощ в развъждането на децата.

„ Без него не бих се справила. Подписът ни не промени нищо в нашите връзки. Колкото бях щастлива преди с Антон, толкоз и в този момент, а децата единствено допълниха и оцветиха картинката”, споделя телевизионерката. Работата на цялостен график ни минимум не я разубедила да се отхвърля от фантазията си за огромно семейство. В края на деня само то имало значение за Ива. Всичко друго била краткотрайна суетност, а някогашната манекенка от дълго време е отвикнала от нея. Научила добре кои са целите в живота й, същите, които родителите й непрестанно й повтаряли. За това вероятно толкоз доста желала да последва образеца им и да има огромна фамилия, като тази, в която израснала.

Макар към този момент да има свое семейство, тя не серпантина да се чува с родителите си по 5 пъти дневно. Никога не можели да си кажат всичко, което ги вълнува и за това си звънели съвсем непрекъснато. Дори татко й Стефан Софиянски едвам се удържал да не гостува на младите всеки ден и да ревизира по какъв начин са. Даже единствено да минавал наоколо до дома им се отбивал за половин час, с цел да нагушка дребните и да поздрави щерка си. Журналистката има своите страхове като всеки родител, само че те не са свързани с защита на наследниците й.

Не считала, че децата й имат действителна потребността от хора, които да вървят на всяка крачка с тях като че ли са холивудски звезди. Тя обаче се съгласила Васко и Мая да бъдат защитавани от телохранители, тъй като по този начин решили околните й, които били наплашени от събитията през последните години.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР