Водещата Биляна Гавазова показа брачната си халка и така разкри,

...
Водещата Биляна Гавазова показа брачната си халка и така разкри,
Коментари Харесай

Топ журналистка от бТВ крие голяма тайна

 Водещата Биляна Гавазова сподели брачната си халка и по този начин разкри, че се е венчала скрито с дългогодишната си половинка Тодор Христов. Амбициозната журналистка му роди наследник преди 5 години, само че едвам на 39 години получила предложение за брак.

Двамата се познават от 15 години. Срещнали се за пръв път по много необикновен метод – на погребението на техен общ другар. Любовта им пламнала в преди 6 години, а единствено няколко месеца след началото на връзката им заживели дружно. Заради натоварения работен график на Биляна няколко пъти двойката била пред разлъка.

Преди 5 години се появил синът им Александър, само че Биляна не възнамерявала да му роди братче или сестриче. Притеснявала се да не съсипе кариерата си, в случай че още веднъж излезе в майчинство. След слизането си от екран, с цел да роди Александър, водещата побърза да се върне на работа, написа " Уикенд ".

През времето, в което новинарката от Шумен се грижеше за сина си, цялата тежест падаше на плещите на Антон Хекимян, който водеше напълно самичък " Тази заран " всеки работен ден. Макар това да заело съвсем цялото му време, 36-годишният Антон предпочитал да продължи в същия маратонски график, защото в отсъствието на Гавазова шефовете му оценили спомагателното му натоварване и заплатата му белязала по никакъв начин значителен растеж.

Затова Хекимян по никакъв начин не бил удивен, че Биляна желае да седне още веднъж на стола си в " Тази заран ". Арменецът съумял да убеди шефовете си, че завръщането на Гавазова е рисковано за рейтинга на " Тази заран " и те предложиха на журналистката компромисен вид - да се върне в ефир, само че единствено със своя потребителска графа. Тя водеше рубриката " Чети етикета ", където информираше феновете за качеството на продуктите и услугите, които консумираме ежедневно.

Преди 3 години обаче журналистката съумя да се намърда за водещ на обедните вести по Би Ти Ви. В момента и в персоналния, и в професионалния й живот всичко върви по проект. Тя се подреди измежду най-добре платените публицисти, а с мъжа й са новодомци. Семейството им населява първокласен апартамент в влиятелен столичен квартал. Въпреки международната пандемия от Ковид-19, бизнесът на Тодор просперира. Досега брачният партньор на Биляна се занимаваше с компютри и продажба на виновност. Преди няколко месеца той отвори шоурум за обзавеждане на бани и кухни на столичния бул. " Черни връх “. Интериорните решения, които предлага, са предопределени за по-заможни клиенти, а цените в шоурума стартират от 700 лв. нагоре.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР