Водеща индийска високотехнологична компания изрази инвестиционен интерес за изграждане на

...
Водеща индийска високотехнологична компания изрази инвестиционен интерес за изграждане на
Коментари Харесай

Водеща индийска компания строи център за съхранение на данни...

Водеща индийска високотехнологична компания изрази капиталов интерес за създаване на център за предпазване на данни в Пловдив. Това стана ясно от среща на заместник-кмета Стефан Стоянов с представители на „ Пловдив тек парк “ и компанията Вю Нау (VueNow), измежду които и основният изпълнителен шеф господин Синг.

„ Пловдив е един от най-бързоразвиващите се в икономическо отношение градове в района на Югоизточна Европа. Тук оперират стотици интернационалните компании, главно в машиностроенето и автомобилната промишленост “, съобщи Стефан Стоянов, като акцентира, че районът продължава да е водач в привличането на хора - включително чужденци, които към този момент доближават 20 000 души.

Сред акцентите в диалога бе проектът на компанията за цялостна въглеродната индиферентност, който се вписва в цялостната политика на Европейския съюз за опазването на околната среда, и плануваното сключване на меморандум за съдействие с „ Пловдив тек парк “.

Мрежата от центрове за предпазване на данни на компанията надвишава 600, като сегашните планове плануват нахлуване в Европа през Пловдив, където са планувани срещи с представители на локалните индустриални зони.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР