Воденият от Станимир Стоилов тим на Гьозтепе завърши при равенство

...
Воденият от Станимир Стоилов тим на Гьозтепе завърши при равенство
Коментари Харесай

Мъри и Гьозтепе се препънаха срещу опашкар

Воденият от Станимир Стоилов отбор на Гьозтепе приключи при тъждество 1:1 при гостуването си на Тузласпор в мач от 30-ия кръг на второто равнище на турския футбол Първа лига.

Домакините от Тузласпор съумяха да поведат в 57-ата минута, откакто Лука Станковски стреля към вратата на Гьозтепе, само че някогашният защитник на ФК ЦСКА 1948 Елитон блокира изстрела. Уилиам Тогуй обаче бе на вярното място в точния миг, с цел да прати топката в мрежата.
 В Турция не престават хвалебствията по адрес на Мъри
В Турция не престават хвалебствията по адрес на Мъри

Медия го величае

Гьозтепе съумя да възвърне паритета в 63-ата минута, откакто Джелил Юксел комбинира по дясното крило с Рамон Лундквист, който се опита да центрира, само че топката одобри друга траектория и влезе неспасяемо в горния десен ъгъл на вратата на Тузласпор.

До края на дуела възпитаниците на Станимир Стоилов потърсиха и цялостния поврат, само че не съумяха да го реализиран, като Гьозтепе може да съжалява за равенството, защото бе по-активният тим през по-големите елементи от срещата, изиграна в Истанбул.

Все отново Гьозтепе е напълно покрай директната промоция в Суперлигата, откакто " жълто-червените " са на 2-ро място във краткотрайното класиране с актив от 60 точки, като са на 8 точки от третия Чорум четири кръга преди края на постоянния сезон в Първа лига. Тузласпор пък е 15-та позиция с 32 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР