Водела се стая за първа помощ Държавното дружество „Автомагистрали ЕАД

...
Водела се стая за първа помощ Държавното дружество „Автомагистрали ЕАД
Коментари Харесай

Стая за секс си спретнали в държавно предприятие „Автомагистрали“

Водела се стая за първа помощ

Държавното сдружение „ Автомагистрали " ЕАД си е спретнало стая за следобеден секс - двойно легло, масажен душ и барче с питиета, написа bird.bg.
„ Автомагистрали " ЕАД публично се е обзавело със стая за първа помощ в административната си постройка. Там обаче липсва наложителният долап с лекарства и превързочни материали. Няма даже един бинт. За сметка на това стаята е оборудвана с всички атрибути на квартира за интимни срещи - двоен креват, хигиеничен възел с душ с воден масаж и апаратура за подмиване към тоалетната паница, долап с питиета и даже кутия шоколадови бонбони.



Стаята за първа помощ се намира тъкмо против кабинета на зам.-директора Котев на седмия етаж. Няма никаква логичност тя да е тъкмо там, тъй като в случай че някой пострада и се нуждае от първа помощ той би трябвало да бъде качван чак на седмия етаж, а след това вероятно спускан до колата за спешна помощ.
Ключът от стаята се държи от домакина в ЦА и се дава за прилагане при нужда, написа в заповед на шефа номер 3-447 от 25 септември 2020 година

За да се обясни кой е употребил стаята новото управление на " Автомагистрали " ЕАД е поискало видеоматериали от охранителните камери в коридора, настояват наши източници, само че досега те не са предоставени.;
" Автомагистрали " е в епицентъра на голям скандал с разпределяне на държавни средства за градежи на пътища на мрачно и предплатено на близки до предходната власт компании. На фона на тези стотици милиони обзавеждането на " стаята за първа полова помощ " е непретенциозно, само че нуждата от нея е прекомерно противоречива.



Подобна стая за секс преди години имаше в кабинета на злощастния изпълнителен шеф на софийската " Топлофикация " Валентин Димитров - Вальо Топлото. Тогава стана ясно, че с пари на сдружението е оборудвана първокласна спалня с джакузи по средата, в което постоянно се плацикали елитни манекенки.

Хонорарите им за компаньонските услуги, оказа се, са били заплащани от " Топлофикация ", като с цел да бъдат осчетоводени сумите, моделките сключвали контракти като " рекламни лица ".

Мебелите в интимна стая бяха от естествена кожа, а за горещите удоволствия на Топлото имаше, с изключение на джакузи, и солариум, перлена вана и масажен стол за над 10 000 лв..

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР