Водата в София под микроскоп е темата на първия епизод

...
Водата в София под микроскоп е темата на първия епизод
Коментари Харесай

На Х 2 вОди – започва подкастът на Софийска вода - Общество

Водата в София под микроскоп е тематиката на първия епизод от авторския подкаст на „ Софийска вода “, част от Веолия, който започва този месец.

В поредност от епизоди подкастът „ Н а Х 2 в О ди “ ще ви срещне с няколко от виновните лица в „ Софийска вода “, които имат дълготраен опит и професионални умения в компанията. Съдържанието е насочено към потребителите, а задачата е потребна и любопитна информация за клиентите да бъде предоставена по наличен и разбираем/неформален метод, оповестиха от сдружението. 

В първия епизод аудиторията се среща със старши управител Весела Стефанова на работното й място – лабораторията на „ Софийска вода “. В подкаста тя споделя за водата, която пием в София, с какво се пречиства тя и от какво зависи качеството й. Отговаряме още и на всички постъпили въпроси от клиентите ни, които не се поколебаха да попитат през нашия във Facebook, пишат още от " Софийска вода ". 

Подкастът „ Н а Х 2 в О ди “ е още един метод „ Софийска вода “, част от Веолия, да поддържа отворена и транспарантна връзка със софиянци за своите действия, отговорности и проекти. Епизодите ще се популяризират през формалните обществени мрежи на „ Софийска вода “ – Фейсбук, Instagram, LinkedIn, Youtube.

Вижте епизод 1
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР