Водата може да е изключително добър помощник, ако искате да

...
Водата може да е изключително добър помощник, ако искате да
Коментари Харесай

Как да сънуваме каквото искаме с помощта на вода

Водата може да е извънредно добър асистент, в случай че желаете да сънувате нещо, което желаете да видите, до момента в който спите. Всеки може самичък да програмира сънищата си, стига да пожелае.

Понякога е задоволително и единствено мощното предпочитание, с цел да се реализира тази цел, само че съществуват и специфични техники, които оказват помощ за бързото й осъществяване. Най-лесният вид за това е да се употребява най-обикновена вода от чешмата.

Доказано е, че течностите, и най-много водата, могат да съхраняват информация. Зареждането на водата с информация може да направи безусловно всеки.

Единият способ е да застанете преди лягане с чаша в ръка пред леглото и да гледате във водата. Препоръчва се чашата да е стъклена. Кажете на глас какво тъкмо желаете да сънувате. Може би търсите решение на въпрос, който не можете да разрешите, или пък просто желаете да сънувате човек, който не сте виждали доста от дълго време.

 Как да сънуваме каквото желаеме благодарение на вода

Водата е толкоз възприемчива, че можете даже да не казвате какво е желанието ви, а единствено доста мощно да се концентрирате и да мислите за него, до момента в който гледате в чашата с водата.

Независимо по какъв метод сте заредили водата, по-късно я изпийте на доста мудни глътки. След това си легнете и се отпуснете, с цел да може да се извърши желанието ви.

Друг способ е да сложите чаша с вода на нощното си шкафче и под нея да пъхнете записка с това, което желаете да сънувате. Изпийте половината вода преди лягане, а остатъка – през нощта по някое време, в случай че се разсъните.

За да заредите водата с силата на желанието си, би трябвало вярно и тъкмо да формулирате какво тъкмо желаете и няколко пъти да го повторите над чашата с вода.

Проверка на заредената вода може да извършите благодарение на различен човек. Задайте на водата информацията, която решите, по-късно дайте на различен човек да я изпие и го попитайте на другия ден какво е сънувал.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР