Водата е носител на енергия и информация, а всеизвестен факт

...
Водата е носител на енергия и информация, а всеизвестен факт
Коментари Харесай

Организмът Старее, Защото Тялото Изсъхва! Ето Я Най-Пазената Тайна За Дълголетие И Здравословен Живот!

Водата е притежател на сила и информация, а общоизвестен факт е, че нашето тяло е построено главно от вода. Много енергийни практики са само вероятни, в случай че в организма има задоволително количество вода. И най-важното: водата записва всякаква информация, било тя добра или неприятна. За здравето е потребна единствено позитивно заредена вода!

И ето я тайната: заран незабавно като станете, пийте леко топла вода към 40 градуса. Пийте колкото можете: 1, 2, 3 чаши. Ако не сте привикнали започнете с няколко глътки и всеки ден увеличавайте дозата.

Защо е потребна точно такава вода? Тя още се назовава “бърза вода ” - не изисква да се обработва от храносмилателния тракт, а попада непосредствено в тънките вътрешности и отстранява всевъзможни отрови и шлаки. Водата непосредствено попада в сред клетъчното пространство, а не вътре в клетките, раздвижва кръвта и лимфната течност, понижава наличието на холестерол и захар в кръвта.

Според тибетската медицина водата има удобен резултат върху нервната система-позволява да се освободите от напрежението. Те имат една известна сентенция: след стресова обстановка пийнете чаша гореща вода. Това ще ви защищити от отрицателни последствия за тялото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР