Водачите на по-стари и по-замърсяващи леки коли и мотоциклети ще

...
Водачите на по-стари и по-замърсяващи леки коли и мотоциклети ще
Коментари Харесай

Водачите на стари автомобили плащат такса за влизане в центъра на Лондон

Водачите на по-стари и по-замърсяващи леки коли и мотоциклети ще би трябвало да заплащат по 12,50 паунда (16 щатски долара) при влизане в центъра на Лондон от през днешния ден. Това е част от проект на кмета на града за възстановяване на качеството на въздуха в английската столица, осведоми " Ройтерс ".

Таксата " Зона с ултраниски излъчвания " визира коли на бензин, които са с първа регистрация до 2006 година и коли на дизел преди септември 2015 година

През работните дни от понеделник до петък множеството водачи също по този начин ще би трябвало да заплащат такса от 11,50 английски лири поради тапите в същия централен регион, който се разгръща в границите " Кингс Крос " на север, Лондонското сити на изток, Имперския боен музей на юг и Бъкингамския замък на запад.

Отровният ни въздух е незабележим палач, виновен за един от най-критичните моменти в публичното опазване на здравето в нашето потомство, разгласи кметът на града Садик Хан.

Таксата е главната част от нашите проекти за чист въздух в Лондон - най-смелите проекти на планетата, погледите на света са ориентирани към нас, разясни той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР