Водачите на микробуси превозващи нелегални мигранти у нас получават инструкции

...
Водачите на микробуси превозващи нелегални мигранти у нас получават инструкции
Коментари Харесай

МВР: Шофьорите на бусове с мигранти са инструктирани да блъскат патрулките при гонка

Водачите на микробуси пренасящи незаконни мигранти у нас получават указания от трафикантите да блъскат полицейските коли, в случай че стартира гонене. Това заяви пред БНР шефът на Гранична полиция основен комисар Росица Димитрова. 11 000 са несполучливите опити за прекосяване на границата ни с Турция за първите два месеца на годината.

" Имат указания да самокатастрофират или надлежно, в случай че стартира гонене, да не се подчиняват на полицейски разпоредби и още веднъж да провокират злополука с полицейския автомобил, тъй че да причинят и вреда, и щета. Има една изключително рискова наклонност, която следим и тя е тези коли, които транспортират мигранти, да бъдат ръководени от малолетни или пълнолетни лица без дееспособност и използвали наркотични субстанции ".

" 50% повече е нарастването на броя на недопуснатите лица да преминат българо-турската граница от началото на годината досега ".

След като преминат границите ни, незаконните мигранти постоянно се укриват в региона до идването на трафикантите, изясни комисар Димитрова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР