Водачът в турската Суперлига Галатасарай не срещна проблеми при гостуването

...
Водачът в турската Суперлига Галатасарай не срещна проблеми при гостуването
Коментари Харесай

Галатасарай увеличи преднината си на върха, нова загуба за тима на Страхил Попов

Водачът в турската Суперлига Галатасарай не срещна проблеми при гостуването си на Аланияспор и се наложи с 4:1, като по този метод натрупа задатък от 9 точки пред втория в класирането Фенербахче. Мауро Икарди още веднъж се разписа за истанбулския гранд, който е все по-близо до купата. Аржентинецът към този момент има 13 попадения през сезона.

Галатасарай поведе в 14-ата минута посредством Абдюлкерим Бардакджъ, само че домакините изравниха с гол от дузпа на Ефеджан Караджа в 17-ата. Малко преди почивката Икарди се възползва от подаване на Дрис Мертенс и още веднъж изведе " Джим Бом " напред. Самият Мертенс осъществя третия гол в 48-ата минута, а интригата дефинитивно завърши след точния изстрел на Милот Рашица. 

За Галатасарай това беше трета поредна победа в шампионата, а Аланияспор пропусна да се изкачи в горната половина на таблицата и заема 11-ото място с 32 точки, колкото имат още Анталияспор и Касъмпаша.

В различен дуел от 30-ия кръг Фатих Карагюмрюк, воден от Андреа Пирло, победи с 4:2 Юмранийеспор. Страхил Попов остана на пейката за гостите, които са на предпоследното 18-о място в класирането с 23 точки. Фабио Борини на два пъти се разписа от дузпи за Фатих Карагюмрюк, а другите попадения за домакините означиха Саба Лобжанидзе и Мбайе Диане. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР