Водачът в световната ранглиста по тенис Новак Джокович коментира, че

...
Водачът в световната ранглиста по тенис Новак Джокович коментира, че
Коментари Харесай

Джокович след първата си победа в Монте Карло: Чувствах се много добре

Водачът в международната класация по тенис Новак Джокович разяснява, че се усеща добре след първата си победа на шампионата от сериите „ Мастърс “ в Монте Карло с награден фонд 5 950 575 евро.

Джокович преодоля във втория кръг руснака Роман Сафиулин с 6:1, 6:2 и чака дуел против италианеца Лоренцо Музети в третия кръг.

36-годишният сръбски тенисист има две трофеи от Монте Карло в кариерата, само че не съумява да завоюва повече от два мача в конкуренция от последния си трофей през 2015-а насам.

" Усещах се доста добре. Мисля, че е правилна преценката на хората, че това е било едно от най-хубавите ми представяния, които съм имал от няколко години ", сподели пред кореспонденти носителят на 24 трофеи от Големия шлем.

" Монте Карло е първият огромен шампионат от сезона на клей. Знаете, че не успявах да стартира добра в последните шест-седем години. Някак все имам проблеми на този шампионат. Но въпреки всичко в този момент това е единствено началото. Изиграх един мач. Надявам се да набера темп и централизация, и явно желая да се показва допустимо най-добре ", добави още Новак Джокович./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР