Водачът в световната ранглиста Новак Джокович потвърди, че Горан Иванишевич

...
Водачът в световната ранглиста Новак Джокович потвърди, че Горан Иванишевич
Коментари Харесай

Джокович потвърди, че ще работи с Иванишевич

Водачът в международната класация Новак Джокович удостовери, че Горан Иванишевич към този момент е част от щаба му. Джокович е първенец в Уимбълдън от предходната година и се надява различен някогашен първенец да му бъде от изгода, с цел да вземе и тази година трофея от този шампионат в Големия шлем.

" Аз съм необикновено благополучен, че имам Горан Иванишевич от моята страна на мрежата. Ние се споразумяхме да работим дружно на Уимбълдън и се надявам на още по-дълбоко съдействие и в бъдеще, написа 32-годишният Джокович в обществените мрежи.

Иванишевич, който е първенец на Уимбълдън през 2001 година, има още три изгубени финала (1992, 1994, 1998. Той се причислява към дългогодишния настоящ треньор на Ноле - Мариан Вайда. Джокович изясни, че точно Вайда е дал концепцията да бъде притеглен и Горан Иванишевич.

Djokovic adds former Wimbledon champ Ivanisevic to coaching team https://t.co/BTQOg2Vxqx pic.twitter.com/ZCWxB9c4oO
— Reuters Top News (@Reuters) July 1, 2019
" Благодаря на Мариан Вайда за поддръжката на концепцията да поканим Горан, с цел да създадем нашия тим още по-силен преди този значим шампионат ", прибавя Джокович, който започва отбраната на купата си по-късно през днешния ден против германеца Филип Колшрайбер. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР