Водачът в руското първенство Локомотив (Москва) ще се опита да

...
Водачът в руското първенство Локомотив (Москва) ще се опита да
Коментари Харесай

Локо иска бразилец от Челси

Водачът в съветското състезание Локомотив (Москва) ще се опита да притегли халфа на Челси Кенеди, осведоми журналистът Алфредо Педула. " Железничарите " желаят да вземат чартърен 21-годишния бразилец, който от началото на сезона има 3 мача в шампионата за Купата на лигата, само че още не се е появявал в турнирен дуел. Двете страни към този момент водят договаряния, а Локо ще има конкуренция в лицето на Нюкасъл.

Кенеди е младеж на Флуминензе, като дебютира за отбора през 2013 година, а през 2015-а мина в Челси. През първия си сезон той изигра 15 мача за клуба от " Страмфорд Бридж ", след което беше преотстъпен на Уотфорд, само че записа единствено 1 мач в Премиър лийг с екипа на " стършелите ".

Локомотив демонстрира интерес и към халфа на Пари Сен Жермен Хатем Бен Арфа. 30-годишният техничар се оказа непотребен на " Парк де Пренс " и сигурно няма да остане в тима. Очаква се той да разтрогне контракта си и да премине в Лестър. Ако обаче договарянията с " лисиците " пропаднат, има вид Бен Арфа да укрепи Локомотив за офанзивата на купата напролет.

Междувременно, бранителят на " железничарите " Тарас Михалик опроверга информациите, че желае да напусне отбора. Това може да стори обаче Едер. Авторът на победния гол за Португалия на Евро 2016 не се наложи в тима на Юрий Сьомин и е доста евентуално да се завърне в Лил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР