Водачът на листата за общински съветници от местна коалиция ПП-ДБ

...
Водачът на листата за общински съветници от местна коалиция ПП-ДБ
Коментари Харесай

Огромен подземен паркинг и скейт парк в р-н Възраждане, обещаха Борис Бонев и кандидат-кметът Станислав Илиев

Водачът на листата за общински съветници от локална коалиция ПП-ДБ (СС) и претендентът им за кмет на столичния регион " Възраждане " дадоха обещание да осъществят към този момент квалифициран план за огромен под земята паркинг и скейт парк. 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 204
Проектът е разработван от екипа на " " повече от 2 години, с цел да може всеки подробност да бъде изследван съответно. " Предвижда се цялостна промяна, която да докара до възстановяване на градския превоз, флуиден трафик за колите и доста повече зелени пространства за хората. Звездата на плана е големият под земята паркинг, приказваме за 200 коли на равнище, общо към 600 автомобила, с което цялостното паркиране в региона ще бъде усъвършенствано ", обрисува Бонев бъдещото облагородяване на емблематичното за София място. 



Снимка: Novini.bg

" Не би трябвало да се помиряваме с посредственото. В Общинския съвет ще работим от ден първи, с цел да бъде отпуснато финансирането и да се стартира работа ", подсигурява той и остойности плана на сред 25 и 30 млн. лева Привидно високата му стойност той изясни с качеството и засиления надзор, който ще се упражнява по реализирането му.  

Кандидатът за кмет на локалната коалиция за регион " Възраждане " Станислав Илиев съобщи, че плануват и извънредно богато озеленено пространство. И да осъществят фантазия на живущите: да не се будят рано заран от тропота на първия трамвай.  " Място за игра за децата, безшумни трамваи. Така живущите в региона ще могат за първи път да спят умерено и да не бъдат събуждани от тропота на първия утринен трамвай. Аз съм татко на две деца и е значимо да съм обезпечил съответна среда за напредък на децата ни. Затова предвиждаме детска площадка и първия скейт парк в региона, а и може би в София. И още: да запазим културно-историческото завещание в центъра. Театър " Ренесанс " е в окаяно положение и се разрушава всекидневно, беше неведнъж запалван. Друг приоритет за мен е чист, зелен и организиран регион: възобновяване на тротоарите, създаване на междублокови пространства. Идентифицирали сме и няколко имота, на които можем да изградим монтажни паркинги ", уточни той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР