Водачът на листата на партия “Български възход в Благоевград, която

...
Водачът на листата на партия “Български възход в Благоевград, която
Коментари Харесай

Георги Самандов- “Български възход”: Заличаването на българския клуб “Иван Михайлов” в Битоля е лицемерна толерантност по титовски

Водачът на листата на партия “Български напредък ” в Благоевград, която е под номер 15 в интегралната бюлетина, Георги Самандов, посети град Разлог. Той взе участие в срещи с жители, проведени от доктор Румен Кондев. По време на диалозите хората се вълнуваха преди всичко от фрапантното повишаване на храната и по кое време инфлацията ще бъде овладяна.

Самандов сподели, че, откогато съществуват, до в този момент виновните за картелите институции - Комисията за защита на конкуренцията и Комисията за отбрана на потребителите нито един път не са разкрили картели и далавера на никое място на пазара, а те са при всички артикули - от плодовете и зеленчуците до хляба и сиренето.

“Една от първите ни задания в Народното събрание ще бъде промяната на членовете на тези комисии, само че преди този момент ще бъде потърсена отговорност за бездействието. ” означи Георги Самандов. Той изясни, че до в този момент на едрия бизнес са раздадени над 10 милиарда лева единствено за последната година като помощ поради повишаването на промишления ток. Въпреки това тези компании не стопират всеки месец да подвигат цените на продуктите.

“Ние с вас през бюджета даваме пари на тези компании и ние сме тези, които поемат и удара от инфлацията. Затова ние, още от предишния парламент, настоявахме част от тези пари да отиват непосредствено при семействата. Това безплатно разпределяне на едрия бизнес би трябвало да спре, тъй като в този момент се оказа, че те са на рекордни облаги с десетки милиарди. ”, съобщи заместник-председателятна партия “Български напредък “ Георги Самандов и акцентира, че против тази поддръжка страната може да задължи бизнеса да поддържа умерени цени на стоките и да резервира работни места.

Хората показаха терзанията си за здравните услуги в района. Д-р Румен Кондев ги увери, че дружно със Самандов ще работят за възстановяване на опазването на здравето в региона като предпочитана за тях е локалната държавна болница.

Последните дейности на ръководещите в Северна Македония също бяха разисквани. “Тяхното държание е лицемерна приемливост по титовски. Те още веднъж демонстрираха грозното си лице като заличиха от централния указател в Северна Македония българския клуб “Иван Михайлов ” в Битоля.

Позицията на България би трябвало да бъде решителна и ясна - налагане на несъгласие при договарянията присъединението на РСМ към Европейски Съюз. Очевидно с мека дипломация няма да стане. Те би трябвало да схванат, че няма да толерираме титовския им метод на ръководство. ” акцентира лидерът на листата на “Български напредък ” Георги Самандов. Той, дружно с доктор Кондев,увериха жителите, че ще отстояват твърда и безапелационна позиция в отбрана на българите на територията на РСМ.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР