Водачът на листата на ГЕРБ за европейския вот Мария Габриел

...
Водачът на листата на ГЕРБ за европейския вот Мария Габриел
Коментари Харесай

Водачът на листата на ГЕРБ Мария Габриел бе гост на откриването на Осмия Национален събор на овцевъдите в България

Водачът на листата на ГЕРБ за европейския избор Мария Габриел бе посетител на откриването на Осмия Национален събор на овцевъдите в България, който стартира край Петропавловския манастир до Лясковец, оповестиха от пресцентъра на партията.

С публична гала на 10 май бе даден старт на тридневното събитие, събрало над 200 изложители от цялата страна. „ Това Осмо издание насочва мощно обръщение, че секторът е живителна мощ на България. Без животновъдите не може нито едно кътче в България и Европа – от по-големите до най-малките обитаеми места. Вие, животновъдите, сте и здраве, с качествени артикули, за децата ни и за всички нас. Искам да поздравя всички представители на занаятите, на традициите ни, фолклорните и самодейните реализатори - това е лицето на България, с което се гордеем “, сподели при откриването на събора Мария Габриел.



„ За нас, политиците, е предизвикателство и отговорност да продължаваме да се борим за мощна Обща селскостопанска политика, която обръща внимание на всеки. Можем да го създадем с български дух на обединяване “, сподели още лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.



На събитието край Петропавловския манастир Мария Габриел беседва с десетки животновъди и пчелари, производители на храни, на обичайни български артикули и занаятчийски произведения. Заедно с нея бяха домакинът на проявата и кмет на Лясковец доктор Ивелина Гецова, великотърновският кмет инж. Даниел Панов и горнооряховският му сътрудник Добромир Добрев, ръководителят на парламентарната Комисия по земеделие и храни Десислава Танева, представители на локалната власт от прилежащи общини.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР