Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори

...
Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори
Коментари Харесай

Мария Габриел, Андрей Ковачев и Лиляна Павлова ще посетят Кюстендил на 11 май

Водачът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел, дружно с претендентите за евродепутати доктор Андрей Ковачев и Лиляна Павлова, ще посетят град Кюстендил на 11 май /събота/. Те ще се включат в централното събитие на политическата мощ в област Кюстендил, което ще стартира от 18.00 ч. в салона на Общинския спектакъл "Крум Колявков "/бул. "България " №26А/. В мероприятието ще се включат още шестият в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Александър Йорданов, както и ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

По-рано същия ден, от 16.00 ч. евродепутатът доктор Андрей Ковачев ще се срещне с поданици на община Кюстендил. Ковачев ще беседва с жители в ситуирана на централния площад "Велбъжд " осведомителна шатра.

На централното събитие на ГЕРБ - Кюстендил на 11 май ще участват също регионалният координатор Виктор Янев, народните представители Кирил Калфин и Радослава Чеканска, ръководителите на общински структури, кметове и съветници от цялата област.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР