Водачът на кандидат-депутатската листа на партия Български възход за Пиринско,

...
Водачът на кандидат-депутатската листа на партия Български възход за Пиринско,
Коментари Харесай

Български възход в Благоевград! Генерал Ст. Янев и Г. Самандов: Пътят на България към по-добро бъдеще минава през диалога, работещо правителство и отговорни решения, с грижа за хората

Водачът на кандидат-депутатската листа на партия " Български напредък " за Пиринско, Георги Самандов, посрещна в Благоевград водача на партията военачалник Стефан Янев, който дойде в регионалния център за среща с жители, симпатизанти и кандидат-депутатите от листата на неговата партия. Ген. Янев и претендентите за народни представители осветиха предизборния си щаб, след което поставиха цветя на паметника на Гоце Делчев на площад " Македония ".

Лидерът Стефан Янев беседва с благоевградчани пред локален търговски център, разяснявайки с тях проблемите им, както и главните цели, заложени в програмата на " Български напредък ", които ще доведат до излаз от създалата се политическа и икономическа рецесия у нас.

Водачът на листата Георги Самандов и останалите претенденти също отделиха време, с цел да беседват с жителите и да споделят решенията, които Политическа партия „ Български напредък “ предлага по наболели тематики като вирещата се инфлация, безработицата, която тревожи всеки българин, връзките на страната ни със Северна Македония и конструирането на постоянно държавно управление, което да стартира интензивно да взема решение проблемите на хората.

" На България й е належащо работещо държавно управление, което да поведе страната първо към изхода от рецесиите, а след това към развиването й , нужен й е разговор, нужни са й промени, съобщи военачалник Стефан Янев, който бе безапелационен, че измежду главните цели на партията им е битката против корупцията. " Тя би трябвало да продължи, само че още по-решително. Има закони, само че те не се съблюдават. Политиците би трябвало да намерят сили да загърбят егото си, с цел да се одобряват нужните незабавни решения. Вярвам, че с присъединяване на “Български напредък ” в идващия парламент ще има рационален разговор, взаимоотношение и решения, които ще ни изведат от рецесиите в икономическия и политически живот на страната.
Генерал Янев разяснява пред медии създалото се в последно време напрежение сред България и Македония, като още веднъж акцентира, че разговорът е в основата на положителните междусъседски взаимоотношения: " Пътят, по който би трябвало да вървим в връзките си с Република Северна Македония е разговорът, в името на бъдещето и по-добрите стопански и културни връзки сред двете съседски страни, само че не непременно, а при ценене на правата и свободите на тези македонски жители, които пазят своето българско съзнание, българските обичаи и българщината . В този смисъл, в случай че не се зачитат жестовете, които прави България в тази посока, нашето държание би трябвало да бъде твърдо в отбрана на жителите с българско съзнание, безапелационен е ген. Янев.

Темата " Северна Македония разяснява и лидерът на кандидат-депутатската листа Георги Самандов : " Виждате, че езикът на ненавист, който в република Северна Македония се насажда отдавна, се трансформира в юмруци на ненавист, което в последна сметка, ние като българи не би трябвало да го позволяваме. Крайно време е, като страна да сложим ясни граници, да спрем да си заравяме главата, като щрауса в пясъка, и да позволим на локални политици-едните да насаждат ненавист към България и българите, а другите да демагогстват пред Европа, да насаждат неистини и да тероризират нашите сънародници там, сподели Самандов.

Той акцентира, че " Български напредък " постоянно е бил балансьор и във вътрешната, и външна политика на България , спазвайки главния си принцип за търсене на разговор и работещи решения. " В предходното национално заседание ние от " Български напредък " зададохме тона на разсъдъка и разговора, призовавахме политическите водачи и партии да седнем на масата на договарянията, в името на България. Ние ще продължим да следваме този звук за търсене на разговор и консенсус и след тези избори за съставянето на работещо държавно управление ", добави лидерът Самандов и направи поръчка партията му да постави всички старания да покаже на политическите сили, че разговорът е верният път и решението, от което зависи бъдещето на страната..

Пожелания за триумф на изборите получиха Янев и претендентите на Политическа партия „ Български напредък “ от доста техни симпатизанти, като главно се наблюдаваше интерес от младежи, и фамилии с деца, които намерено споделяха проблемите си пред претендентите за народни представители. Кандидат-депутатите приканиха гласоподавателите да излязат и да гласоподават на 2-ри април за " Български напредък " с бюлетина № 15. Да гласоподават интензивно и с разсъдък за партията, която не нарушава положителния звук, не демагогства, не дава празни обещания, а се движи безапелационно, с вярната стратегия, към сигурност и по-доброто бъдеще на България.

П. Попов

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР