Водачът на джипа, който удари колата на Милен Цветков и

...
Водачът на джипа, който удари колата на Милен Цветков и
Коментари Харесай

Син на шефката на „Винпром Карнобат“ е карал джипа, отнел живота на Милен Цветков

Водачът на джипа, който удари колата на Милен Цветков и лиши живота му, е наследник на изпълнителната директорка на " Винпром Карнобат " - Десислава Николова , заяви

Дясната ръка на Миню Стайков отхвърли коментар за случилото се . „ Нищо не мога да потвърдя ” , сподели тя, потърсена от  Междувременно стана ясно, че ще бъде тестван произходът на парите, с които е платен скъпият джип. Обект на ревизия ще бъдат и родителите на лидера, предизвикал смъртоносната злополука.

Именно по две следствия, стартирани под управлението на Иван Гешев, от година и половина в ареста е предприемачът Миню Стайков , който се оказва съучастник на майката на водача.

Малко по-рано през днешния ден основният прокурор Иван Гешев разпореди следствието на злополуката, при която почина журналистът, да мине на специфичен доклад на апелативната и Върховната прокуратура. Ще бъде поискано и удължение на мярката за неотклонение на 72 часа на водача.

Трагедията се разигра към 18.00 часа точно на Великден на кръстовището на бул. " Черни връх " до столичен мол . Докато чака на червен светофар, Милен Цветков е затрит от колата на 22-годишния лидер, който е нямал даже спирачен път.

Джипът на лидера, оказал се и дрогиран, се забива откъм гърба в автомобила на журналиста. Ударът е толкоз мощен, че джипът на Цветков изхвърча на 20 метра във вътрешността в кръстовището.

По неофициална информация, в колата с 22-годишния лидер е имало още едно момче, което е избягало и се търси, както и момиче, останало на място . Пътуващите в джипа са невредими.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР