Водачът на БМВ-то е навършил 20 години преди една седмица.

...
Водачът на БМВ-то е навършил 20 години преди една седмица.
Коментари Харесай

Излязоха подробности за тежката катастрофа край Скутаре, която погуби 4 души

Водачът на БМВ-то е навършил 20 години преди една седмица. Бил е с кипърска шофьорска брошура. За страдание имаме и четирима починали.

Това заяви на брифинг окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов, който разкри детайлности за тежката злополука край село Скутаре, която погуби четири души. "Със мощни причини можем да приказваме за нахлуване в насрещното, опит за отбягване на челния удар и настъпила гибел. Той е настанен в болница и е единствено със строшен крайник, както постоянно се случва. Пробите за алкохол и опиати са негативни. Български жител е. Сред починалите има татко и наследник ", сподели още той, представен от plovdiv24.bg.

По-рано от полицията оповестиха, че ПТП-то е зародило нощес на източнообходния път край жп надлез за Скутаре. Сигналът е получен след 21,00 часа. Според първичната информация БМВ с пловдивска регистрация навлязло в лентата за насрещно придвижване и се блъснало челно в "Сеат " с кърджалийска регистрация. На място са починали 31-годишният лидер на втората кола и негови спътници, на 28, 49 и 54 години, всички от Кърджалийска област.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР