Водач, употребил алкохол, установиха служители на РУ – Г. Оряховица.

...
Водач, употребил алкохол, установиха служители на РУ – Г. Оряховица.
Коментари Харесай

Полицаите в Горна Оряховица заловиха водач с 2,48 промила алкохол

Водач, използвал алкохол, откриха чиновници на районно управление (на МВР) – Г. Оряховица. На 18 август следобяд в с. Първомайци е осъществена инспекция на лек автомобил, ръководен от 52-годишен локален гражданин. При инспекция на лидера за приложимост на алкохол, апаратът е отчел 2,48 промила. Той е дал кръвна проба за химичен разбор. Задържан е за период до 24 часа по ЗМВР. Срещу него е стартирано бързо произвеждане.

Нерегистриран автомобил, засякоха чиновници на полицейското ръководство в Горна Оряховица. На 18 август към 22,30 ч. на контролно-пропусквателен пункт – с. Буйновци е осъществена инспекция на лек автомобил «Пежо», ръководен от 35-годишна от Елена. Изяснено е, че регистрационните табели на автомобила са с изминал период и същият не е регистриран по открития ред. По случая е стартирано бързо произвеждане.

През денонощието полицейските патрули в област Велико Търново са ревизирали общо 454 жители, от които 61 за приложимост на алкохол и 291 автомобила от тях 32 товарни и 3 мотоциклета. Репатрирани са 15 автомобила. Съставени са 29 акта и са наложени 110 санкции по фиш. Заснети са 14 видеоклипа за скорост.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР