Вобширно интервю за Variety“ Сам Уортингтън разказа за времето, когато

...
Вобширно интервю за Variety“ Сам Уортингтън разказа за времето, когато
Коментари Харесай

Сам Уортингтън: Бях на ръба да загубя всичко заради алкохола

Вобширно изявление за „ Variety “ Сам Уортингтън описа за времето, когато е бил на ръба да загуби всичко, в това число брачната половинка си и кариерата си, поради алкохола, написа БГНЕС.

След триумфа на кино лентата " Аватар " от 2009 година артистът споделя, че всекидневно е консумирал голямо количество алкохол. Той добави, че за него е било всекидневно да изпие четири или пет чаши шампанско, до момента в който бездейства на терминала преди първокачествен полет. Съпругата му Лара Бингъл един път му споделила по време на полет, че в никакъв случай не е виждала някой да пие толкоз доста, преди самолетът да излети. " Не можех да го осъзная ", спомня си Уортингтън. " Мислех, че това е обикновено ".

И прибавя: " Не харесвах това, което бях. Пиенето ми помагаше да преживея деня ".

Освен това артистът разкри, че пристрастяването му към алкохола е било толкоз неконтролируемо, че е запомнил градовете, които е посетил по света, не по техните локални забележителности, а по обичаните си питейни заведения в тези градове.

" Все още си вършех работата, само че просто не мисля, че я вършех доста добре ", показа още Сам.

Алкохолът направил Уортингтън раздразним, заплашил кариерата му и съвсем поставил завършек на връзката му. Нещо повече, той можел да коства живота на някого. " Побеснявах поради това, че някой ме е помолил за фотография или ме е снимал ", споделя артистът. " Ако някой се приближеше до мен, тревогата ми се покачваше до небето ".

Актьорът от " Аватар " е задържан за удар на фотограф през 2014 година

Това обаче спряло едвам когато брачната половинка му Лара Бингъл му сложила ултиматум да спре. " Можеш да правиш каквото си искаш, само че аз нямам потребност от това ", споделила му тя.

Sam Worthington shares that his wife's ultimatum " pulled him back from the brink. "
— Entertainment Tonight (@etnow)
И това бил катализаторът, нужен, с цел да върне Уортингтън от ръба на пропастта.

Сега двойката са родители на Ракета, на 7 години, Рейсър, на 6 години, и по-малкия им брат Ривър.

След осем години трезвеност, Уортингтън се усеща доста по-добре, като още веднъж се превъплъщава в ролята на Джейк Съли в " Аватар: Природата на водата ", който излиза на 16 декември 2022 г. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР